NOVA DATA PER L'ACTIVITAT "ENTRE EL FRANCOLÍ I L'ANGUERA"

Després d'haver d'anul·lar-se per motius climatològics, l'activitat "Entre el Francolí i l'Anguera", organitzada per l'Associació Juvenil Barjaula amb l'objectiu de conèixer l'entorn natural de Montblanc , tindrà lloc el proper dissabte 16 d'abril i s'iniciarà a un quart de nou del matí a la plaça de Sant Francesc de Montblanc, des d'on els participants es desplaçaran en vehicles fins a Rojals.

Joan Pallisé, montblanquí afeccionat a l'excursionisme i autor del llibre sobre les fonts i agües del terme de Montblanc, Els camins de l'aigua, serà l'encarregat de guiar el grup per alguns indrets propers a Els Cogullons, un despoblat de Montblanc que es troba a l'antic terme de Rojals. Al llarg de l'excursió, també es visitaran algunes de les pintures rupestres de les Muntanyes de Prades, algunes fonts d'aigua i el barranc de La Bartra.

La durada de l'excursió és d'aproximadament 4 hores, amb una parada per esmorzar, i és recomanable portar guants i tisores de podar ja que es passarà per nous camins de difícil accés degut a l'abundant vegetació. L'hora d'arribada a Montblanc és al voltant de les 13.30 hores.

Amb aquesta activitat, Barjaula vol apropar l'entorn natural de Montblanc als més joves perquè descobreixin alguns dels indrets més emblemàtics i concorreguts pels nostres avantpassats.

Comentaris

Segur que també t'interessa!