EL CONCURS DE DIORAMES DE CLICKÀNIA, UN DELS RECLAMS MÉS ESPERATS DEL FESTIVAL

Fins a 52 concursants van participar en la nova edició del Concurs de Diorames de Clickània, un concurs que s'ha convertit en un dels reclams més esperats del festival de clicks. Organitzat entre l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació Juvenil Barjaula, va esdevenir un èxit de participació, sent la xifra de participants més elevada de totes les edicions. 

Els participants montblanquins van muntar els seus diorames la tarda del dijous 11 d'octubre i la resta, l'endemà, el divendres 12 al matí, tots ells de temàtica lliure, creats amb els seus propis clicks i amb un espai limitat. S'hi van poder veure una representació de les Olimpíades, del Concurs de Castells de Tarragona o de la manifestació de l'11 de setembre

Dividits en quatre categories segons l'edat, els guanyador de la categoria Espitllera van ser: 1r Miquel Rubió i 2n Jordi Moix i Gerard Mateu (empat); categoria Merlet: 1r Joel Prats i Abel Canyelles i 2n Martina i Paula Prats; categoria Torre: 1r Paula i Carla Vallès i 2n Àlex Subirana; i categoria Muralla: 1r Joan M. Busquets i 2n Jan Saura.

Els guanyadors van rebre un lot de Playmobil de les botigues participants al festival i els seus diorames van passar a ser un element més de l'exposició.

Segur que també t'interessa!