ARRIBA EL TERROR AL CICLE LUMIÈRE

El Museu Comarcal de la Conca de Barberà a Montblanc acollirà el proper divendres 23 de novembre la segona sessió del Cicle de cinema Lumière amb la projecció de la comèdia de terror francesa Rubber, del director Quentin Dupieux. La projecció de la pel·lícula serà a les 22.30 h

Les pel·lícules programades per la cinquena edició del Cicle Lumière són: Moon (ciència-ficció), Rubber (comèdia-terror), Persépolis (animació), Viaje a Darjeeling (comèdia) i Habitación en Roma (eròtica). 

Rubber, un homenatge a l'absurd

Comèdia de terror francesa del 2010, del director Quentin Dupieux. Un film surrealista i magistral, carregat d'humor negre i absurd, on un objecte inanimat acaba tenint més expressió i personalitat que la resta de personatges. Va ser mostrada al Festival de Cinema de Canes de 2010 on va obtenir una recepció crítica negativa, tot i que les crítiques fora de Canes han estat molt més positives. 

Quan Robert, un pneumàtic inanimat, descobreix els seus poders telepàtics destructius, aviat posa en el seu punt de mira una ciutat i, en particular, en una mictseriosa dona que es converteix en la seva obsessió.

Segur que també t'interessa!