DISCO-FESTA'07


Dissabte dia 8 de Setembre:

A les 12 de la nit: vine a la Torre de Barjaula on començarà la festa amb la CERCAVILA de la Bandarra Street Orkestra: sortida desde la Torre de Barjaula, Carrer Major, Quatre Cantons, Plaça Major fins a la Plaça Catalunya, on començarà la... DISCO-FESTA'07.

Torna la MEGA-FARRA MONTBLANQUINA amb la canya dels millors DJ's de la comarca, GO-GO's, sortejos, més de 200 regals i moltes sorpreses més. A més, aquest any: Puja al burro mecànic català!

I a més, espectacular BALL DEL FANALET amb l'actuació de la Bandarra Street Orkestra! Per als guanyadors: 2 mini cadenes Philips (reproductor MP3, conexió USB). Al acabar esmorzar gratuït per a tothom, i quan comenci a sortir el sol... matines a càrrec dels Grallers de Montblanc!

............................................................

Diumenge dia 9 de Setembre
a partir de les 12 de la nit, a la Plaça Catalunya:

DISCO-FESTA'07, la segona sessió de la MEGA-FARRA més canyera i més sonada, de la mà dels DJ's més populars de la Conca. Més de 200 regals, més GO-GO'S. A les dues no et perdis la Gran Festa Montblanquina! I a les quatre de la matinada 6ena edició del concurs "SEXY THING", el concurs més picant de la Conca, on podràs guanyar un magnífic viatge per a dues persones gentilesa de l'agència Gris Viatges. I com no, per acabar la festa, esmorzar popular per a tothom!

Alineació de DJ's: DJ. Jimmy 3.2 - DJ. Mikado - DJ. Casogi - DJ. Discoteque - DJ. Kab3s - DJ. Samel

Segur que també t'interessa!