PROGRAMA JOVENTUT EN ACCIÓ DE LA UNIÓ EUROPEA


El proper divendres 26 d'octubre l'Associació Juvenil Barjaula acollirà, a la seva seu social, Muralla Jaume II Torre 14, una jornada informativa del pla Joventut en acció de la Unió Europea.
Horari: 17:30 a 21:30h

Recentment, la Unió Europea va aprovar el nou programa JOVENTUT EN ACCIÓ (2007-2013), adreçat als joves entre 13 i 30 anys en el marc de l'educació no formal, per promoure la ciutadania activa, potenciar la solidaritat i la tolerància i fomentar la participació dels joves en la construcció europea.

La Secretaria de Joventut ha endegat un pla de formació i divulgació adreçat a promotors de projectes, a tècnics de joventut i als joves amb l'objectiu de posar a l'abast de tots les eines per a poder accedir a aquestes subvencions de la Unió Europea.

Per tal de dur a terme aquest pla, es faran un seguit de sessions formatives i informatives arreu de Catalunya sobre el programa en general i especialment sobre els intercanvis de joves, el Servei Voluntari Europeu i les iniciatives juvenils. Aquestes sessions seran impartides per entitats expertes en el programa i amb experiència prèvia. L'associació Obre't'Ebre serà l'encarregada d'oferir aquest suport a tots els agents socials (ajuntaments, associacions i joves). Per això la Secretaria General de Joventut i Barjaula us conviden a participar en la jornada que es celebrarà a Montblanc i que té per objectiu conèixer de prop aquest programa i les ajudes que podeu obtenir-ne.

Altres jornades a la nostra demarcació:

Tarragona: Coordinació Territorial de Joventut (St. Francesc, 3, 2n) dia 19/10/2007 de 10 a 15h.
Reus: La Palma (Ample, 75, Aula Chaplin) dia 19/10/2007 de 16 a 21h.

Comentaris

Segur que també t'interessa!