LA DISCO-FESTA ARRIBA A LA SEVA DESENA EDICIÓ

Per commemorar l'aniversari de la festa es tornarà a celebrar el concurs del Ball del fanalet i el sorteig d'una cistella eròtico-festiva.

La plaça Catalunya i l'aparcament de Sant Miquel de Montblanc acolliran un any més la Disco-Festa, que enguany arriba a la seva desena edició. Organitzada per l'Associació Juvenil Barjaula dins els actes de la Festa Major de Montblanc, se celebrarà els propers 8 i 11 de setembre a partir de les 12 de la nit.

Per commemorar-ne el seu aniversari, l'entitat recuperarà algunes de les activitats que han tingut lloc al llarg d'aquestes deu edicions, com ara el sorteig d'una cistella eròtico-festiva, el concurs del Ball del fanalet i una cercavila a càrrec d'Aprodisca Batuke de Montblanc.

Àlex Rebollo ha tornat a ser l'encarregat del disseny del cartell de la festa.

Primera sessió de la Disco-Festa 2010: 8 de setembre
A partir de les 12 de la nit, a la plaça Catalunya, arriba la primera sessió de la Disco-Festa'10, que iniciarà una estona abans amb una cercavila pels principals carrers de Montblanc a càrrec d'Aprodisca Batuke (la cercavila iniciarà a la plaça de Sant Miquel). Al llarg de la nit es durà a terme el concurs del Ball del fanalet, en el qual la parella que aguanti més estona amb el fanalet encès mentre balla un vals s'endurà diversos regals. Les inscripcions per al concurs es podran fer el mateix dia a la barra. La nit acabarà amb un esmorzar popular per a tothom.

Segona sessió de la Disco-Festa 2010: 11 de setembre
A partir de les 12 de la nit, la segona sessió de la Mega-Farra montblanquina torna a l'aparcament de Sant Miquel, acompanyada de la música dels millors DJ's, regals, vídeo-projeccions i esmorzar popular. En aquesta ocasió i per commemorar la desena edició de la Disco-Festa, es recuperarà el sorteig d'una fantàstica cistella eròtico-festiva entre tots els assistents.

Segur que també t'interessa!