BARJAULA AMB LA MARATÓ DE TV3

Un any més, l'Associació Juvenil Barjaula, juntament amb la resta d'entitats juvenils i institucions de la Conca, tornarà a donar suport a la Marató de TV3 que aquest any està dedicada a les malalties mentals greus. Per aquest motiu, el proper 13 de desembre els busos de la Concamarató tornaran a recórrer els diferents pobles de la Conca per recollir diners que es destinaran a la Marató. Aquests arribaran a Montblanc al migdia i serà a la Vila Ducal on tindrà lloc l'actuació del Seguici Popular i el dinar solidari entre totes les persones que durant el dia recorrin la comarca amb els busos i els organitzadors i col·laboradors de l'A.J.Barjaula. El dinar solidari tindrà lloc al local dels Torraires de Montblanc que han cedit el seu espai per a la celebració d'aquest.

Tarda de Teatre Solidari
Els actes organitzats en motiu de la Marató seguiran el diumenge 14 de desembre a les 18:30h al Teatre del Centre Parroquial on tindrà lloc la Tarda de Teatre Solidari. En primer lloc, es representaran alguns dels monòlegs que van tenir èxit el passat 25 d'octubre durant la inauguració de les obres de millora del Centre Parroquial. A continuació, un grup d'alumnes de l'Institut Martí l'Humà representaran l'obra "Estás muerta, pijita", comèdia creada per aquests joves estudiants.

Les entrades es poden adquirir des del dilluns 1 de desembre a la Llibreria Requesens i tots els beneficis aniran destinats a la Marató de TV3. No hi podeu faltar!

Marató 2008: Malalties mentals greus
La dissetena edició de la Marató de Tv3, que se celebrarà el proper 14 de desembre, estarà dedicada a les malalties mentals greus. Entre elles, el programa tractarà especialment sobre l'esquizofrènia, la depressió greu i el trastorn bipolar, així com l'ansietat i el transtorn obessivocompulseiu (TOC) juntament amb el trastorn per dèficit d'atenció i hiperacticitat (TDAH), l'autisme i el trastorn límit de la personalitat (TLP). Els fons recaptats es destinaran a finançar projectes de recerca biomèdica sobre malalties mentals greus.

Comentaris

Segur que també t'interessa!