LA CONCAMARATÓ 2008 RECAPTA MÉS DE 8.500€

Els joves de la Conca de Barberà van encapçalar un any més l'organització d'una jornada solidària en benefici de La Marató de TV3 dedicada a les malalties mentals greus. Un any més, els joves i el teixit associatiu de la nostra comarca van donar un nou exemple de solidaritat, companyerisme i participació.

Durant tot el dissabte, 13 de desembre, un autobús solidari va recórrer 14 municipis de la comarca, on l'animació dels grallers de l'Espluga de Francolí i Solivella va permetre omplir de festa els carrers de cada lloc on es parava, en complement a totes les activitats que organitzava cada poble.

La Concamarató va finalitzar el dissabte 20 de desembre a Montblanc amb la festa comarcal solidària amb l’actuació de l’orquestra Mitjanit i els dj’s de la comarca, i havent recaptat 8.794€ gràcies als veïns, associacions i institucions de la comarca.

L’organització valora molt positivament el desenvolupament de l’activitat, destacant aspectes com la implicació total de la societat civil de la comarca, la implicació del moviment juvenil i el suport de l’administració han contribuït a què la Concamarató 2008 hagi estat tot un èxit.

Comentaris

Segur que també t'interessa!