LA CONSELLERA CARME CAPDEVILA VISITA LA SEU SOCIAL DE BARJAULA

El passat 18 de juliol la Consellera d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, Carme Capdevila, va visitar la capital de la Conca de Barberà per inaugurar l'Oficina Jove de la Conca de Barberà. L'acte va comptar amb la presència de David Rovira, president del Consell Comarcal de la Conca de Barberà, i Josep Andreu, alcalde de Montblanc.

Moments abans de l'acte inaugural, la Consellera Capdevila va visitar la seu social de l'Associació Juvenil Barjaula, on va conéixer alguns dels membres de l'actual Junta i recórrer les diferents plantes de la Torre. Núria Griso, presidenta de l'entitat, va ser l'encarregada d'acompanyar la Consellera i d'explicar-li la història de l'associació i les activitats que es duen a terme. Capdevila es va mostrar satisfeta de la feina feta per Barjaula i va assegurar que "es tracta d'un exemple a seguir per moltes entitats juvenils d'arreu del territori". Per acabar, Capdevila va firmar el llibre d'honor de l'entitat.

Eugeni Villalbí, Secretari General de Joventut; Jean-Marc Segarra, Coordinador Territorial de Joventut a Tarragona; i Juli Fernández, Director de l'Agència Catalana de Joventut, van acompanyar en tot moment a la Consellera.

Comentaris

Segur que també t'interessa!