ARRIBA LA NOVENA EDICIÓ DE LA DISCO-FESTA

L'aparcament de Sant Miquel i la Plaça Catalunya de Montblanc acolliran els propers 5 i 8 de setembre respectivament, la novena edició de la Disco-Festa, organitzada per l'Associació Juvenil Barjaula dins els actes de la Festa Major de Montblanc.

El cartell de la Disco-Festa 2009 ha estat dissenyat pel dissenyador montblanquí Àlex Rebollo.

Per altra banda, s'ha renovat l'espai web dedicat a la festa, amb un nou blog personalitzat amb la nova imatge, on hi podreu trobar tota la informació de l'esdeveniment.

CLICA AQUÍ PER VEURE EL BLOG DE LA DISCOFESTA

Dissabte 5 de setembre de 2009

A partir de les 12 de la nit, a l'aparcament de Sant Miquel de Montblanc, arriba la primera sessió de la Disco-Festa'09 amb la canya dels millors DJ's de la comarca, regals i moltes sorpreses més. I a més, concurs sorpresa, on els guanyadors rebran fantàstics regals. Les inscripcions es podran fer el mateix dia a la barra fins a les 02:00 h. Al acabar, esmorzar popular per tothom.

Dimarts 8 de setembre de 2009

A partir de les 12 de la nit, la segona sessió de la Mega-Farra Montblanquina torna a la Plaça Catalunya, el lloc ideal per a convertir-lo en un fantàstic embalat de festa major! La nit viurà el seu punt àlgid a les 02:00 h amb una sorpresa molt montblanquina, i acompanyada amb la música dels millors DJ's de la comarca, regals, vídeo-projeccions, esmorzar popular per tothom, i quan comenci a sortir el sol... matines a càrrec dels Grallers de Montblanc.

Segur que també t'interessa!