L'EXPOSICIÓ "DESFILADA BLANCA" A LA TORRE DE BARJAULA

Una desena de fotògrafs aficionats montblanquins exposaran les fotografies que van realitzar a la Desfilada Blanca de G-Perruquers.

Amb motiu del quart aniversari de la inauguració de la Torre de Barjaula, el proper dissabte 26 de juny a les 8 del vespre a la seu social de l'Associació Juvenil Barjaula (Muralla Jaume II, Torre 14) tindrà lloc la inauguració de l'exposició "Desfilada Blanca".

L'exposició està formada per una sèrie de fotografies realitzades per joves de Montblanc sobre la Desfilada Blanca de G-Perruquers, que va tenir lloc el passat 15 de maig a la sala Què de Què dins els actes de les Festes de Sant Maties de Montblanc. D'altra banda, s'entregarà el premi al Concurs de Fotografia a la millor imatge de la desfilada, que consta de 200 euros i la publicació d'aquesta a una revista de la premsa especialitzada en perruqueria. L'acte finalitzarà amb un psicolabis per a tots els assistents.

L'exposició romandrà oberta el diumenge 27 de juny de les 18 a les 20 hores, i del dilluns 28 de juny al dijous 1 de juliol de les 18 a les 21 hores.

Comentaris

Segur que també t'interessa!