EL CINEMA NEGRE ARRIBA AL CICLE LUMIÈRE AMB LA COMUNIDAD

El proper divendres 26 de novembre a les 22.30 hores tindrà lloc la projecció de la tragicomècia La Comunidad d'Álex de la Iglesia al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

Organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula, la tercera edició del Cicle Lumière ha programat la projecció de cinc pel·lícules de diferents gèneres: Amelie (comèdia), El jovencito Frankenstein (humor), La Comunidad (tragicòmedia), Drácula de Bram Stoker (terror) i Slumdog Millionaire (drama).

La Comunidad, una esperpèntica sàtira sobre la cobdícia humana

Julia és una agent immobiliària que descobreix un maletí amb tres-cents milions de pessetes al pis d'un veí que acaba de morir. La protagonista voldrà apoderar-se del botí, però abans s'haurà d’enfrontar a la ira de tota la comunitat de veïns, encapçalats per un administrador sense escrúpols. Aquesta passa per una sèrie de trampes, obstacles i perills, situacions de les quals molt difícilment en podrà sortit. D’una manera molt particular, l’humor negre deixa pas al suspens, després al terror i, finalment, a l’acció sense complexes.

Una tragicomèdia d'humor negre i molta acció (2000), amb el segell inconfusible del director madrileny i protagonitzada per Carmen Maura, que va guanyar el Goya a la millor actriu protagonista.

Segur que també t'interessa!