L'OSCARITZADA SLUMDOG MILLIONAIRE CLOURÀ LA TERCERA EDICIÓ DEL CICLE LUMIÈRE

El proper divendres 17 de desembre a les 22.30 hores tindrà lloc la projecció de la pel·lícula Slumdog Millionaire de Danny Boyle al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

L'oscaritzada pel·lícula posarà el punt i final a la tercera edició del Cicle Lumière de cinema de culte, organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula dins el marc del Cicle d'activitats tardor-hivern. En aquesta tercera edició s'han projectat cinc pel·lícules de diferents gèneres: Amelie (comèdia), El jovencito Frankenstein (comèdia), La Comunidad (tragicomèdia), Drácula de Bram Stoker (terror) i Slumdog Millionaire (drama).

Slumdog Millionaire, la millor pel·lícula del 2008

Jamal és un noi humil de Bombai que decideix participar en el famós concurs televisiu "Qui vol ser milionari?". Al llarg de la gravació del programa, el noi anirà resolent i contestant les preguntes gràcies a recordar esdeveniments de la seva pròpia vida.

Amb un pressupost força modest, Slumdog Millionaire va ser un dels films revelació del 2008, guanyant 8 Òscars, entre ells els de millor pel·lícula, director i guió. Està interpretada per dos joves actors indis poc coneguts (Dev Patel i Freida Pinto) que, en estat de gràcia, transmeten un marcat aire optimista per explicar una història commovedora.

Comentaris

Segur que també t'interessa!