LA SETMANA DE LA JOVENTUT ESCALFA MOTORS

L'Associació Juvenil Barjaula col·labora en l'organització de Festalateva.

Montblanc viurà de l'1 al 10 de juliol la setena edició de Festalateva, la Setmana de la Joventut de Montblanc, una setmana plena d'activitats dedicada als més joves. Organitzada per l'Ajuntament de Montblanc i el Consell Municipal de Joventut, compta amb la col·laboració de diferents entitats i establiments de la població.

El cap de setmana de l'1 al 3 de juliol està previst la celebració del Sopar Jove, un dels actes que l'organització vol potenciar amb l'objectiu d'esdevenir el sopar del jovent montblanquí. També es duran a terme un dels actes més esperats, les dues Nits Joves, amb discjòqueis locals i l'orquestra Allioli. Durant tota la setmana, l'antiga església de Sant Francesc acollirà una sèrie d'activitats i tallers. Al segon cap de setmana tindrà lloc el cinema, la caminada i el Treu la Peça.

La Setmana de la Joventut de Montblanc va néixer fa set anys fruit de la iniciativa d'un grup de joves, que en una de les trobades locals de joventut van decidir la celebració d'una setmana dedicada al jovent. D'aquesta trobada també en va néixer el Consell Municipal de Joventut de (CMJM), un consell consultiu de la regidoria de Joventut, que assessora el regidor corresponent en temes de joventut.

Consulta el programa d'actes.

Comentaris

Segur que també t'interessa!