INFORMACIÓ I BASES DEL CONCURS DE DIORAMES DE CLICKÀNIA 2011

Les inscripcions es faran a l'Oficina Municipal de Turisme del 12 de setembre al 3 d'octubre.

Per quart any consecutiu, el concurs de diorames, que s'ha convertit en una de les activitats centrals i més participatives del festival Clickània, ha estat organitzat en col·laboració amb l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació Juvenil Barjaula, que ha redactat les bases del concurs.

Enguany el concurs presenta una novetat important, el muntatge dels diorames es durà a terme en dos dies. Els participants montblanquins ho faran el divendres 14 d'octubre de 18 h a 20.30 h, mentre que la resta de participants disposaran del dissabte 15 de les 11 h a les 13.30 h per a realitzar el seu muntatge. El veredicte del jurat i repartimentde premis se celebrarà el mateix dissabte 15 d'octubre a les 19.30 h a l'antiga església de Sant Francesc.

Algunes de les principals característiques del concurs són:

1. Consta de quatre categories segons l'edat (fins a 6 anys, de 7 a 11 anys, de 12 a 16 anys, i de més de 16 anys).
2. Hi haurà un premi especial per als dos millors diorames de cada categoria.
3. Per a la realització del diorama, cada participant disposarà d'un espai de 75 cm x 75 cm.
4. Els diorames restaran exposats fins el diumenge 16 d'octubre.

Els interessats en participar-hi és imprescindible que s'inscriguin a l'Oficina Municipal de Turisme del 12 de setembre al 3 d'octubre. Les places són limitades i per participar-hi caldrà abonar l'import de 2 euros.

Les bases del concurs es poden consultar en aquest enllaç, així com a les xarxes socials (Facebook i Twitter) dels organitzadors.

Comentaris

Segur que també t'interessa!