S'OBREN LES INSCRIPCIONS PER AL CONCURS DE DIORAMES DE CLICKÀNIA 2012

Les inscripcions es faran a l'Oficina Municipal de Turisme del 10 al 30 de setembre. 

Per cinquè any consecutiu, tindrà lloc el concurs de creació de diorames de Playmobil, una de les activitats centrals del Festival, que enguany se celebrarà els dies 12, 13 i 14 d'octubre. 

El concurs, que des del primer any ha estat molt participatiu, ha estat organitzat en col·laboració amb l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació Juvenil Barjaula

Com en la passada edició, el muntatge dels diorames es durà a terme en dos dies. Els participants montblanquins ho faran el dijous 11 d'octubre de les 18 a les 20.30 h, mentre que la resta de participants disposaran del divendres 12 d'octubre de les 11 a les 13.30 h per a realitzar el seu propi muntatge. El veredicte del jurat i repartiment de premis tindrà lloc el mateix divendres a les 19 h a l'Oficina Municipal de Turisme de Montblanc (antiga església de Sant Francesc). 

Les principals característiques del concurs queden recollides a les bases, les quals es poden consultar als següents webs: www.montblancmedieval.org i www.barjaula.cat, així com a les xarxes socials de Facebook i Twitter de cada organització.

Enguany s'han incorporat alguns elements nous. Algunes de les característiques més rellevants i que apareixen a les bases són:

- Un mateix diorama podrà ser realitzat per un màxim de 2 participants. 
- Els diorames dels participants es mantindran exposats fins el diumenge 14 d'octubre. La resta els podran desmuntar el divendres 12 d'octubre a les 20 h. 
- S'atorgaran premis al primer i segon classificat de cada categoria. 
- El concurs consta de quatre categories: Espitllera (fins a 6 anys), Merlet (de 7 a 11 anys), Torre (de 12 a 16 anys) i Muralla (majors de 16 anys).

Els interessats en participar al Concurs de Diorames és imprescindible que s'inscriguin a l'Oficina Municipal de Turisme del 10 al 30 de setembre. Les places són limitades i per participar-hi caldrà abonar la quantitat de 2 euros per participant.

Podeu descarregar-vos les bases del concurs aquí

Segur que també t'interessa!