CICLE D'ACTIVITATS TARDOR-HIVERN 2012-2013

El proper 9 de novembre es donarà el tret de sortida a l'11è Cicle d'activitats tardor-hivern, que anualment organitza l'Associació Juvenil Barjaula i que compta amb una sèrie d'activitats culturals i lúdiques. 

Les activitats programades per aquest nou cicle són:

- Cicle de cinema Lumière: 9 i 23 de novembre, 14 de desembre i 11 i 25 de gener. 22.30 h. Museu Comarcal de la Conca de Barberà a Montblanc. Les pel·lícules que es projectaran són: Moon (ciència-ficció), Rubber (comèdia-terror), Persépolis (animació), Viaje a Darjeeling (comèdia) i Habitación en Roma (eròtica). 

- Barjaula et porta al teatre: 1 de desembre. 21.30 h. Teatre Victòria (Barrcelona). Sortida al teatre per assistir al musical "La Família IRreal. El Musical" de Dagoll Dagom i Minoria Absoluta. Preu: 37 euros aprox. (inclou l'entrada i el transport). Es necessita inscripció prèvia. 

- Campionat FIFA Futbol 2013: 8 de desembre. 17.30 h. Torre de Barjaula. Els participants hauran de demostrar la seva destressa amb la PlayStation i amb el futbol. 

- #Montblancés: 9 i 10 de febrer. Tot el cap de setmana. Montblanc. Activitat que consisteix en retratar la vida dels montblanquins durant un cap de setmana a través de l'aplicació Instagram.

- Via Vinum: 2 de març. 9 h. Plaça de Sant Francesc. Ruta per conèixer 4 cellers de la Conca de Barberà (Vidbertus, Carles Andreu, Celler Cal Joan i Mas Foraster). Preu: 10 euros aprox. (inclou l'entrada als cellers, les degustacions i el transport). Es necessita inscripció prèvia. Activitat per a major de 18 anys. 

- A peu per les Muntanyes de Prades. 23 de març. 9 h. Plaça de Sant Francesc. Caminada per conèixer la Mola dels Quatre Termes, punt on convergeixen els termes municipals de Montblanc, Vimbodí i Poblet, Mont-ral i Prades.

Podeu descarregar-vos el tríptic del Cicle d'activitats tardor-hivern 2012-2013 en aquest enllaç.

Segur que també t'interessa!