L'ERÒTICA 'HABITACIÓN EN ROMA', ÚLTIMA PROJECCIÓ DEL CICLE LUMIÈRE

El cicle Lumière de cinema culte tanca la seva cinquena edició aquest proper divendres amb la projecció de la pel·lícula 'Habitación en Roma'. Es tracta del darrer film del cicle, que va començar el passat mes de novembre i que va donar el tret de sortida a les activitats de tardor-hivern que organitza cada any l'Associació Juvenil Barjaula. 

La pel·lícula d'aquesta setmana és de temàtica eròtica. Dirigida per Julio Medem, 'Habitacion en Roma' és una passional història d'amor entre dues dones. La pel·lícula es podrà veure el divendres 25 de gener a les 22:30 de la nit a la sala d'actes del Museu Comarcal de la Conca de Barberà a Montblanc. L'entrada és gratuïta i fins i tot es podran menjar crispetes. 

Una autèntica història d'amor

Pel·lícula espanyola dirigida per Julio Medem i estrenada l'any 2010. Una trobada fortuïta entre dues dones en un hotel de Roma desencadenarà una relació passional i sensual. Una dona espanyola, mare de dos fills, i una russa, que en pocs dies es casarà amb un professor universitari, coincideixen casualment a l'habitació d'un hotel de Roma. Durant les dotze hores que passen juntes, exploren els nous sentiments que les impulsen a estimar-se, superant els límits establerts i deixant-se portar per la sensual atmosfera que les envolta. Però les hores cauen una rere l'altra i el moment de separar-se s'apropa inexorablement. 

Cinquena edició del Cicle Lumière

Amb 'Habitación en Roma' es donarà per tancada la cinquena edició del Cicle Lumière, que va nèixer amb la voluntat de fer arribar als joves pel·lícules de cinema culte, que no acostumen a estar als circuits comercials de cinema. En aquesta edició s'han projectat cinc pel·lícules: Moon (ciència-ficció), Rubber (comèdia-terror), Persépolis (animació), Viaje a Darjeeling (comèdia) i la darrera Habitación en Roma (eròtica). 

Segur que també t'interessa!