Instagrafic, per gaudir de les teves imatges a instagram en format paper

La primera edició del #MontblancÉs ja escalfa motors. A una setmana del concurs, que es celebrarà el proper cap de setmana 9 i 10 de febrer, us expliquem amb més detall el premi que s'emportaran els dos guanyadors.

Aquells que són amants d'Instagram, que van pel carrer pensant en fer una bona fotografia i penjar-la a la xarxa, segur que sempre han volgut tenir les seves millors imatges en format paper. Ara això és possible gràcies a l'aplicació instaGrafic. Es tracta d'una eina amb la qual un usuari d'Instagram es pot crear el seu propi àlbum de fotografies. Se'n poden escollir fins a 36, i fer-ho és molt senzill. Només fa falta descarregar-se l'aplicació, escollir les fotos, decidir el color de fons i el relligat de l'àlbum i ja està fet. 

La impressió de l'àlbum és sobre paper de molt bona qualitat, s'enquaderna amb un cosit tradicional i s'acaba amb una cinta de cordó que permet col·locar l'àlbum allà on vulguis. L'àlbum consta de fins a 36 pàgines, tantes com imatges pots escollir, i la portada és un mosaic amb totes les fotografies seleccionades. Un bon regal per gaudir, en paper, de les millors imatges pujades a Instagram. Podeu trobar més informació a la seva pàgina web.  

Els participants al #MontblancÉs optaran a guanyar un àlbum instaGrafic. Un dels guanyadors l'escollirà la junta de l'Associació Juvenil Barjaula i l'altre el que aconsegueixi més likes. El 9 i 10 de febrer explica què és per tu Montblanc amb una fotografia participant al #MontblancÉs, el primer concurs d'Instagram.

Segur que també t'interessa!