Bases de concurs de diorames de Clickània

1. Poden participar-hi totes aquelles persones que així ho desitgin.

2. El concurs consta de quatre categories:
Espitllera (participants de fins a 6 anys)
Merlet (participants de 7 a 11 anys)
Torre (participants de 12 a 16 anys)
Muralla (participants de més de 16 anys)

3. Un mateix diorama pot estar muntat com a màxim per dues persones. Es tindrà en compte l'edat del participant més gran en la classificació per categories.

4. S’atorgaran els premis següents:
Primer i segon millor diorama de la categoria Espitllera
Primer i segon millor diorama de la categoria Merlet
Primer i segon millor diorama de la categoria Torre
Primer i segon millor diorama de la categoria Muralla

5. Per tal de participar al concurs, és imprescindible inscriure’s a l’Oficina de Turisme de Montblanc (antiga església de Sant Francesc), trucant al telèfon 977 86 17 33 en horari d’atenció al públic (Dilluns a dissabte: de 10h a 14h i de 16h a 19h / Diumenges i festius: de 10h a 14h) o bé enviant un e-mail indicant el títol del diorama, nom i cognoms del participant, telèfon i any de naixement a l’adreça turisme@montblancmedieval.org. 

6. El període d’inscripció és del 16 de setembre al 4 d’octubre de 2013. 

7. La inscripció costa 2 € per diorama?. Les places són limitades.

8. Cada participant disposarà d’un espai de 75 cm x 75 cm per realitzar el seu diorama. Podrà utilitzar clicks de Playmobil i qualsevol dels complements de la marca.

9. Els participants no podran rebre ajuda externa de cap persona. Només els participants inscrits al concurs podran fer el muntatge del diorama.

10. No s’acceptaran muntatges previs d’una part del diorama o de la decoració del mateix.

11. Els participants podran portar material decoratiu (pedres, herba, etc.) i eines per crear el paisatge del seu diorama.

12. Muntatge dels diorames. Tots els participants hauran de muntar el seu diorama al mateix recinte el divendres 11 d’octubre entre les 6 de la tarda i 2/4 de 9 del vespre.

13. Serà imprescindible mantenir els diorames muntats fins el diumenge dia 13 a les 7 de la tarda per tal de preservar la imatge del Festival.

14. L'organització es reserva el dret de desqualificar i retirar diorames amb temàtiques o connotacions poc respectuoses.

15. L’organització del concurs garanteix la conservació dels diorames exposats, però en cap cas podrà respondre dels deterioraments soferts per causes alienes o de força major.

16. El jurat estarà format per un membre de l’Associació Som Clicks, l’Associació Juvenil Barjaula, la Unió de Botiguers i l’Ajuntament de Montblanc, un dels quals actuarà de secretari.

17. El veredicte del jurat serà inapel·lable.

18. El lliurament de premis se celebrarà a la carpa de la plaça de Sant Francesc de Montblanc el dissabte 12 d’octubre a les 7 de la tarda.

19. La participació en el concurs suposa l’acceptació de les presents bases. Qualsevol dubte serà resolt

Segur que també t'interessa!