Anna Carol substitueix Oriol Pallissó a la presidència de Barjaula

Anna Carol serà la nova presidenta de l’Associació Juvenil Barjaula, en substitució d’Oriol Pallissó, que ha ocupat el càrrec els darrers dos anys i mig. Pallissó, després de les eleccions municipals, ha entrat a formar part de l’Ajuntament com a regidor. És per aquest motiu que ha decidit deixar la presidència de l’entitat.

“Crec que és important separar la gestió d’una entitat amb la gestió del municipi, i ara com a regidor, hauré de centrar els meus esforços en l’Ajuntament i en la tasca que se m’encomani”, explica Oriol Pallissó, qui afegeix que “estic segur que l’Anna i la junta farà una gran feina a Barjaula”.

Pallissó també explica que “han estat uns anys a Barjaula, ara com a president i abans com a membre de la junta, que m’han ensenyat moltes coses i que segur que em serviran per treballar per Montblanc”.

Anna Carol forma part de la junta des del novembre de 2014. La nova presidenta ha explicat que “estic molt contenta de fer aquest relleu”, i ha destacat que “treballarem per continuar fent activitats pel jovent de Montblanc”. Carol, que serà la presidenta més jove que ha tingut mai l’entitat, també ha afegit que “ara tenim una junta molt jove amb moltes idees noves i ganes de treballar, i també estem oberts a noves incorporacions i a escoltar a tothom”.

Així, la nova junta de Barjaula queda configurada de la següent manera: Anna Carol serà la presidenta, Àngels Guinovart de vicepresidenta, Xavier Saura com a tresorer i Ona Pallissé com a secretària. Ariadna Pié, Joan Ballarín, Núria Serra, Josep Ardila, Neus Jové, Laura Zaragoza, Roger Griñó i Daniel Caballero seran els vocals de l’entitat.

Comentaris

Segur que també t'interessa!