LA CELEBRACIÓ DEL 5è ANIVERSARI DE BARJAULA REUNEIX MÉS DE 60 PERSONES


El passat dissabte 16 d'agost l'Associació Juvenil Barjaula va celebrar el seu 5è aniversari com a entitat juvenil de Montblanc. A les 19 h es va inaugurar l'exposició "+ de 5 anys de Barjaula" amb la presència del Conseller de Joventut del Consell Comarcal, Jordi Villar. Després d'unes paraules de la Presidenta de Barjaula, Núria Griso, i de Jordi Villar, els assistents van poder visitar l'exposició que pretén fer un repàs a les principals fites aconseguides per Barjaula i al mateix temps escriure les primeres pàgines de la història de l'entitat.

L'exposició consta de 5 blocs temàtics: Dracum Nocte, Disco-Festa, Revetlla de Cap d'Any, Torre i Altres activitats; en els que es poden trobar imatges, material gràfic, documents, notes informatives i altres elements decoratius que permeten recrear els diferents ambients de les festes.

Després de la inauguració, els membres de les diferents juntes i col·laboradors de Barjaula i persones de les institucions van poder gaudir d'un sopar darrere de la Torre de l'entitat. Durant la vetllada, els tres presidents de Barjaula (Xavier Iborra, Albert Carreras i Núria Griso) van bufar les 5 espelmes de l'aniversari de l'associació.

5 anys treballant pel jovent de Montblanc
El 14 d'agost de 2003 es va constituir oficialment l'Associació Juvenil Barjaula de Montblanc, fruit d'un grup heterogeni i inquiet de joves amb ganes de treballar pels joves de la vila. L'entusiasme d'aquest grup de pioners es va encomanar ràpidament i ara, 5 anys després i fora de tot pronòstic, Barjaula s'ha consolidat com una de les entitats amb més pes social de Montblanc i un referent de l'associacionisme juvenil a la Conca de Barberà.

Comentaris

Segur que també t'interessa!