CONCAMARATÓ 2008

Per quart any consecutiu i després de l’èxit assolit amb la realització del cor al monestir de Poblet l'any passat, les associacions juvenils de la Conca de Barberà, l’Oficina de Serveis a la Joventut i els ajuntaments tornaran a encapçalar l'organització d'una gran jornada solidària el proper dissabte 13 de desembre. La Conca de Barberà es dedicarà exclusivament a recaptar fons per a La Marató de TV3, que aquest any està dedicada a les malalties mentals.

Els joves creuen que aquesta és una bona oportunitat per recaptar fons, per ser un nou exemple de participació i sobretot per fomentar els valors solidaris entre els joves i el teixit associatiu de la nostra comarca.

Aquest any l’organització recuperarà el bus que recorrerà 14 municipis de la comarca el proper dissabte 13 de desembre.
08:00h --> Montblanc (sortida)
09:00h --> Vilanova de Prades
09:40h --> Vallclara
10:20h --> Vimbodí i Poblet
11:00h --> L’Espluga de Francolí
12:00h --> Blancafort
12:35h --> Solivella
13:20h --> Montblanc (dinar)
15:30h --> Vilaverd
16:25h --> Barberà de la Conca
17:15h --> Pira
18:00h --> Sarral
19:00h --> Rocafort de Queralt
19:40h --> Les Piles
20:30h --> Santa Coloma de Queralt

La novetat de la quarta edició és el municipi on finalitzarà la Concamarató 2008. Van ser les mateixes entitats juvenils que van proposar que aquest acte fos itinerant pels diferents pobles que organitzen activitats. Els municipis escollit va ser Santa Coloma de Queralt, on està previst que a partir de 2/4 de 9 arribin els busos.

També està previst el programa conjunt entre Ràdio Montblanc i l’Espluga FM Ràdio que s’emetrà des dels estudis de l’Espluga de Francolí amb entrevistes a metges, afectats i connexions en directe amb el bus de la Concamarató.

La Concamarató finalitzarà el proper 20 de desembre amb la festa jove solidària al pavelló del Casal Montblanquí amb l’actuació de l’Orquestra Mitjanit i els millors de dj’s de la comarca. Com ja es va fer en les passades edicions l’Oficina de Serveis a la Joventut posarà disposició de tots els joves el servei de Transport Jove. Els preu d’entrada a la festa seran 2€ que juntament amb les aportacions de les activitats es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

Concamarató 2008.

Comentaris

Segur que també t'interessa!