EL B'13 ES TRASLLADA A UNA CARPA PER MOTIUS DE SEGURETAT QUE S'INSTAL·LARÀ A LA PLAÇA DE SANT FRANCESC


L'Ajuntament de Montblanc, organitzador de la festa de cap d'any B'13 amb la col·laboració de l'Associació Juvenil Barjaula, s'han vist obligats a modificar les característiques habituals de la revetlla per diversos motius.

La festa, que fins ara es feia a l'antiga església de Sant Francesc, es farà en una carpa climatitzada instal·lada just a la mateixa plaça de l'església. El recinte no compleix les mesures de seguretat necessàries per poder-hi fer aquesta festa, i això fa impossible que el B'13 es pugui celebrar a l'interior del convent franciscà.

Els requeriments legals són cada vegada més exigents, sobretot després dels últims esdeveniments ocorreguts. Ara s'haurà d'estudiar com, en un futur, s'habilita aquest espai perquè els compleixi. Ara per ara, però, és inviable poder-hi fer una festa amb centenars de persones al seu interior. 

L'Ajuntament i Barjaula han fet un gran esforç per no deixar Montblanc sense revetlla de cap d'any, i és per això que s'ha optat per instal·lar una gran carpa on donar la benvinguda al nou any. Aquesta mesura excepcional fa que, també excepcionalment, enguany s'hagi de pagar una entrada a un preu simbòlic per poder accedir a la carpa i, d'aquesta manera, contribuir a sufragar el seu cost.

L'entrada tindrà un preu de 5 euros amb consumició si es compra anticipada i 7 euros el mateix dia de la festa. Les entrades es podran adquirir a l'Ull de la Vila, Cal Xixonenc, restaurant Mil·lenium, Cal Vives i l'Oficina de Turisme (en aquest últim en horari de matí) del 27 al 30 de desembre. El mateix dia 31 es podran comprar també al matí a la mateixa carpa.

La voluntat de l'Ajuntament i Barjaula és continuar fent aquesta festa i evitar així que els montblanquins i montblanquines hagin d'agafar el cotxe i marxar del poble per celebrar el nou any. Tot i les noves característiques de la festa, el B'13 continuarà sent una gran revetlla per donar la benvinguda al nou any amb música, videoprojeccions i regals per als assistents. Confiem que els montblanquins i montblanquines entenguin les noves circumstàncies i, com han fet fins ara, no es perdin la gran revetlla de cap d'any que enguany arriba a la desena edició.

Una revetlla que, a més, serà especial per Barjaula ja que serà l'entrada al 2013, any del desè aniversari de l'entitat juvenil. Serà una bona manera de donar la benvinguda a un any ple de reptes i il·lusions per l'entitat, i que vol compartir amb tots els joves i montblanquins. Us ho perdreu?


Segur que també t'interessa!