LA DRACUM NOCTE JA TÉ CARTELL PROMOCIONAL

La Dracum Nocte, la megafarra medieval més sonada, ja disposa del seu cartell promocional. Aquest ha estat dissenyat pel jove dissenyador montblanquí Alexandre Rebollo, en el qual es dóna protagonisme a la imatge de la Dracum. Aquesta serà l'onzena edició de la festa i s'inclou dins el programa d’actes de la Setmana Medieval de Montblanc, que tindrà lloc del 23 d'abril al 3 de maig de 2009.
L’espectacle: Dracum Nocte 2.0; L’Origen del Mal
Un espectacle de foc, llum i so, que desencadena les forces malignes de la natura i provoca la metamorfosi del Drac dels Quatre Elements.

D’entre tots els estels, el més savi i pur serà expulsat de la ciutat eterna i la cobdícia i el dolor faran que aquesta criatura, que abans havia estat un àngel celestial, es converteixi en un monstre vil i cruel assedegat de poder. L’univers mai no tornarà a ser el mateix.

El Drac dels Quatre Elements conspira entre les tenebres de l’època medieval per a reunir forces i lliurar la batalla definitiva contra les forces celestials. Bruixes, barjaules, marginats i devots del diable, aliats amb la força dels quatre elements, preparen la transmutació de l’ésser més immund i cruel que mai ha trepitjat el món conegut.

Montblanc queda transmutat per una nit com a temple del mal suprem. Les forces del mal s’apoderen dels seus racons i els contaminen amb el seu misteri… i res no els podrà aturar…

La festa: Megafarra medieval
Gran festa amenitzada per grups musicals de primera línia, Strombers i Tabaloko. Strombers ens presentaran el seu darrer treball “Extraterrestres" (2009), combinant els èxits dels seus altres tres treballs. D'altra banda, Tabaloko estrenaran la seva primera maqueta amb temes que aportaran aire fresc i energia a la nit. I entre concert i concert, que no s'aturi la festa, perquè el so dels Grallers de Montblanc continurà amb les cançons més animades i tradicionals de la Vila.
El beure: El ritual de tastar la Sang del Drac
La Sang de Drac és un beuratge màgic preparat amb ingredients secrets i un procediment especial per donar-li un sabor inconfusible. Una beguda que, com el seu nom indica, no pot beure's a la lleugera... L'organització prepara cada any més de 500 litres de Sang de Drac per saciar les goles assedegades dels milers de joves de Montblanc i Catalunya que, any rere any, participen en aquest ritual.

Segur que també t'interessa!