AMELIE ENCETARÀ LA TERCERA EDICIÓ DEL CICLE LUMIÈRE

El Teatre del Centre Parroquial de Montblanc acollirà per tercer any consecutiu el Cicle Lumière, que organitza l’Associació Juvenil Barjaula. El proper divendres 12 de novembre a les 22.30 hores s’encetarà la nova edició del Cicle Lumière amb la projecció de la pel·lícula francesa Amelie.

En aquesta nova edició, s’han programat la projecció de cinc pel·lícules de diferents gèneres: Amelie (comèdia), El jovencito Frankenstein (comèdia), La Comunidad (tragicomèdia), Drácula de Bram Stoker (terror) i Slumdog Millionare (drama).

El Cicle Lumière també donarà el tret de sortida al Cicle d’activitats tardor-hivern 2010-2011, que engloba diferents activitats culturals, lúdiques i esportives dirigides als joves de Montblanc i la comarca. Aquest Cicle d’activitats finalitzarà el proper mes de març.

Amelie, la pel·lícula francesa més aclamada i popular del que portem de segle XXI

Amelie Poulain és una noia sensible i tímida, que descobreix que el seu objectiu a la vida és ajudar i fer feliç a la gent que té al seu voltant, sense que aquests se n'adonin.

Una de les creacions més belles del aclamat director francès Jean-Pierre Jeunet, que destaca per l'encantadora protagonista interpretada per Audrey Tautou i per l’excepcional banda sonora de Yann Tiersen, i l'ús d'un humor entre quotidià i surrealista, amb grans dosis de poesia visual.



Segur que també t'interessa!