ES CONVOCA EL CONCURS DE DIORAMES DE CLICKÀNIA 2009

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc i l'Associació Juvenil Barjaula han tornat a col·laborar per tal de reeditar una acció que en la primera edició de Clickània va tenir molt bona acollida. Barjaula s'ha encarregat de redactar les bases del concurs de diorames que tindrà lloc el dissabte 10 d'octubre a l'antiga església de Sant Francesc.

Els interessats a participar al concurs es poden inscriure a l'Oficina Municipal de Turisme des de l'1 de juliol al 30 de setembre de 2009. Les places són limitades i per fer la reserva caldrà abonar la quantitat de 2 €.

Gràcies a l'èxit de participació en el concurs de diorames de l'anterior edició, es preveu l'adequació d'un espai més gran on realitzar el concurs per a que hi puguin participar més persones. Al 2008, un nombrós grup de joves van participar en la primera edició del concurs on durant dues hores van poder muntar el seu diorama amb clicks de Playmobil, i que van ser obsequiats amb diferents regals.

Clickània 2009 està previst que tingui una durada de tres dies, del 10 al 12 d'octubre de 2009 a l'antiga església de Sant Francesc de Montblanc, aprofitant que el dilluns 12 serà festiu. Es mantindrà l'estructura de l'any anterior que va suposar un èxit poc esperat i s'incorporaran aspectes que garanteixin una major satisfacció entre els visitants.

L'Ajuntament de Montblanc organitza aquest esdeveniment a través de l'Àrea de Turisme i compta amb la participació de l'Associació Som Clicks de col·leccionistes de Playmobil i l'Associació Juvenil Barjaula.

Podeu descarregar-vos les bases del concurs aquí.

Comentaris

Segur que també t'interessa!