LA SETMANA DE LA JOVENTUT DE MONTBLANC COMPLEIX 5 ANYS

Montblanc es prepara per viure la V Setmana de la Joventut, la "Festalateva" del 3 al 12 de juliol, organitzada pel Consell Municipal de Joventut i amb la col·laboració de l'Associació Juvenil Barjaula. Després de cinc anys, la festa arriba consolidada i com "un referent a la Conca i al Camp", segons el regidor de joventut de l'Ajuntament de Montblanc, Jordi Albalat.

Durant tota la setmana, els més joves podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats lúdico-culturals. El dia 3 de juliol, la primera nit jove, començarà amb un sopar popular i continuarà amb disco-mòbil, i el dissabte 4 de juliol l'Orquesta Mitjanit, que no s'ha perdut cap de les edicions anteriors de la Setmana de la Joventut, posarà la nota musical. Durant tota la setmana, de dilluns a divendres, el Casal Montblanquí serà l'escenari del gruix d'activitats: campionats de Play Station, del Trivial montblanquí i inflables per al més petits, entre d'altres.

Un taller de tast de cerveses, xerrades a les nits, cinema a la fresa, un taller de risoteràpia i el concert de l'orquestra de joves de la Conca "Treu-li la pols al teu instrument", són algunes de les activitats que completen el programa. També s'ha organitzat una caminada popular nocturna, la inscripció de la qual es destinarà a la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona, i una sortida nocturna en BTT.

Albalat ha assegurat que "enguany s'ha buscat ampliar l'oferta per al públic adolescent, fins als 16 anys, amb la col·locació d'un rocòdrom amb una tirolina al interior del pavelló i un circuit de cars, entre d'altres".

Els tiquets pel sopar popular i les inscripcions pel taller de tast de cerveses es poden fer a l'Oficina de Turisme fins al 30 de juny.

Comentaris

Segur que també t'interessa!