BARJAULA AL FACEBOOK

Des del passat 14 d'agost, data en que l'Assocació Juvenil Barjaula va complir els 6 anys de la seva constitució com entitat juvenil de Montblanc, l'entitat disposa d'un perfil a la xarxa social Facebook. Amb aquesta nova eina de comunicació digital, Barjaula vol apropar-se encara més a tots els seus socis per mantenir-los informats sobre les principals novetats i activitats que organitza l'entitat.

Barjaula ja compta amb més de 100 amics des de la seva creació, però espera poder ampliar encara més aquesta xifra. En aquest espai s'informarà de tot allò que tingui relació amb l'entitat i es penjaran fotografies i vídeos de les activitats i festes organitzades per Barjaula.

Barjaula, 6 anys treballant pel jovent de Montblanc

El 14 d'agost de 2003 es va constituir oficialment l'Associació Juvenil Barjaula de Montblanc, fruit d'un grup heterogeni i inquiet de joves amb ganes de treballar pels joves de la vila. L'entusiasme d'aquest grup de pioners es va encomanar ràpiadament i ara, 6 anys després i fora de tot pronòstic, Barjaula s'ha consolidat com una de les entitats amb més pes social de Montblanc i en un referent de l'associacionisme juvenil a la Conca de Barberà.

Comentaris

Segur que també t'interessa!