DRÁCULA DE BRAM STOKER PORTA EL TERROR AL CICLE LUMIÈRE

El proper divendres 10 de desembre a les 22.30 hores tindrà lloc la projecció de la pel·lícula de terror Drácula de Bram Stoker de Francis Ford Coppola al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

Organitzat per l’Associació Juvenil Barjaula, la tercera edició del Cicle Lumière ha programat la projecció de cinc pel·lícules de diferents gèneres: Amelie (comèdia), El jovencito Frankenstein (comèdia), La Comunidad (tragicomèdia), Drácula de Bram Stoker (terror) i Slumdog Millionare (drama).

Drácula de Bram Stoker, la millor revitalització del mític dràcula

Jonathan Harker és enviat a Transilvània per gestionar les propietats que el misteriós comte Dràcula acaba de comprar a Londres. Després d'un llarg i estrany captiveri, Harker decideix fugir per intentar capturar el malèfic vampir.

Dirigida per Francis Ford Coppola, és possiblement la millor adaptació de la novel·la clàssica de Bram Stoker. Amb un repartiment de luxe (Keanu Reeves, Gary Oldman, Anthony Hopkins, Winona Ryder, etc.), s’ha convertit en una pel·lícula de culte per tots aquells que gaudeixen amb el gènere fantàstic de vampirs.

Comentaris

Segur que també t'interessa!