COMENÇA EL PROCÉS DE CONSULTA PER A ELABORAR EL PLA NACIONAL DE LA JOVENTUT 2010-2020

Una campanya amb el lema ‘Volem decidir.cat’ animarà els joves a participar en el disseny de les polítiques de joventut pels propers deu anys.

La consellera d’Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila, i el secretari de Joventut, Eugeni Villalbí, van presentar el passat 28 de setembre el procés de consulta per a l’elaboració del Pla Nacional de la Joventut de Catalunya 2010-2020, el full de ruta de les polítiques de joventut al nostre país per als propers deu anys.

El Pla Nacional de la Joventut és el marc de referència per definir, impulsar i coordinar les polítiques de joventut a Catalunya. És la culminació d’un període de reflexió sobre la situació actual dels joves catalans, sobre quines han estat les polítiques de joventut i, especialment, sobre quines han de ser avui i en el futur les grans línies d’actuació en aquesta matèria.

L’objectiu més important del Pla és detectar quines són les necessitats actuals i futures de la gent jove i decidir quines han de ser les respostes en un entorn social molt canviant. Els eixos sobre els que s’estructura el procés de consulta són tots aquells aspectes que afecten la vida dels joves: habitatge, treball, educació, salut, cultura, igualtat i participació. Fins al mes de desembre s'ha previst dur a terme uns 120 tallers arreu del territori en els quals es calcula que hi participaran més de 3.000 joves.

Comentaris

Segur que també t'interessa!