LES ENTITATS JUVENILS DE LA CONCA COMENCEN A PREPARAR LA CINQUENA EDICIÓ DE LA CONCAMARATÓ

Per cinquè any consecutiu, les entitats juvenils de la Conca de Barberà i l'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal tornaran a encapçalar l'organització de la Concamarató, que la Conca dedicarà exclusivament a recaptar fons per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries.

L'acte central de la Concamarató, que tindrà lloc el proper dissabte 19 de desembre a partir de les 12 de la nit al pavelló del Casal Montblanquí, serà la Festa jove solidària. En aquesta nova edició, el Consell Comarcal tornarà a posar a disposició de tots els joves el servei de Transport Jove. El preu de l'entrada a la festa serà de dos euros que, juntament amb les aportacions econòmiques de les activitats que organitzaran les diferents entitats juvenils als seus pobles, es destinaran a La Marató.

L'Associació Juvenil Barjaula també està organitzant la segona Tarda de Teatre Solidari per recaptar diners per La Marató.

La Concamarató s'ha converitat en un gran exemple de participació ciutadana i de foment dels valors solidaris entre els joves i el teixit associatiu de la comarca.

Podreu trobar tota la informació dels actes de la Concamarató al web www.concamarato.info.

Comentaris

Segur que també t'interessa!