MÉS DE 180 PERSONES VOTEN LES MILLORS PATATES BRAVES DE MONTBLANC

El Cortijo, guanyador de la primera edició del concurs Fartdebraves'09

El concurs Fartdebraves, organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula, va donar el tret de sortida a la Fira de Sant Martí de Montblanc. El passat dissabte 7 de novembre a l'Església de Sant Francesc un total de 186 persones van votar la millor salsa de patates braves de Montblanc.

En aquesta primera edició, hi van participar set establiments, cadascun amb una salsa pròpia. Durant dos hores i mitja el públic va haver de tastar les salses de Cal Jordi, el Comerç del Mallol, El Cortijo, El Seguici, Isama, Mil·lènium i Viaurèlia, i puntuar-les. A més, es va obsequiar als assistents amb un pitet que van utilitzar mentre va durar el concurs i se'ls va donar un got de vi o d'aigua per acompanyar les diferents racions de patates braves.

El diumenge al vespre, poc abans de tancar la Fira, es va donar a conèixer el nom del guanyador, que en aquesta primera edició ha estat El Cortijo. Núria Griso, presidenta de Barjaula, va fer entrega d'un diploma que acredita a aquest bar com l'establiment de Montblanc on se serveix la millor salsa per a patates braves de la vila.

Fartdebraves'09 va comptar amb el suport del Consell Regulador de la DO Conca de Barberà.

Comentaris

Segur que també t'interessa!