ARRIBA L'HUMOR AL CICLE LUMIÈRE AMB LA PROJECCIÓ DE "EL SENTIDO DE LA VIDA"

El Cicle Lumière de cinema de culte de Montblanc arriba al seu equador amb la projecció de la pel·lícula dels humoristes britànics Monty Python, El sentido de la vida.

El Teatre del Centre Parroquial de Montblanc tornarà a acollir el proper divendres 11 de desembre a les 22.30 hores el Cicle Lumière que organitza l'Associació Juvenil Barjaula dins les activitat de tardor-hivern que duu a terme l'entitat. En aquesta ocasió, es projectarà "El sentido de la vida", del conegut sextet d'humoristes britànics Monty Python.

L'entrada és gratuïta i es repartiran crispetes i llaminadures entre els assistents.

En aquesta nova edició, el cicle proposa quatre grans pel·lícules de gèneres molt diferents: Juno (drama), Blade Runner (ciència-ficció), El sentido de la vida (comèdia) i La semilla del diablo (terror).

El sentido de la vida, el film més provocador dels Monty Python
Es tracta d'una de les comèdies més famoses dels delirants Monty Python, en la que a través de diferents gags presenten la seva particular visió hilarant i hiperbòlica dels moments més importants del cicle de la vida. Des del naixement fins la mort, passant per altres temes com la filosofia, la història o la medicina, tot és tractat amb l'inconfusible humor dels còmics anglesos. Un film desvergonyit i provocador, que avui seria classificat com a "políticament incorrecte".

Segur que també t'interessa!