B'10: UN CAP D'ANY DIFERENT!

L'antiga església de Sant Francesc es transformarà en una gran sala de festes per donar la benvinguda al 2010.

El B'10, la revetlla popular de Cap d'Any que organitzen l'Associació Juvenil Barjaula i l'Ajuntament de Montblanc, se celebrarà per setè any consecutiu el proper 31 de desembre a partir de la una de la nit a l'antiga església de Sant Francesc de Montblanc. El temple gòtic es reconvertirà en una macro sala de festes amb 8.000 watts de so i 24.000 de llum per celebrar el canvi d'any.

Dins de l'església, amb capacitat per a 1.000 persones, s'hi habilitaran pantalles gegants i s'il·luminarà i es decorarà per a l'ocasió. La principal novetat d'aquest any és el canvi de decoració, que tindrà un caràcter més nadalenc, tot i que es mantindran els enormes grans de raïm col·locats al sostre de la nau i que presidiran l'església.

Durant la revetlla es sortejaran i repartiran diversos regals entre els assistents, com ara una cistella de Nadal i una mini cadena, i s'obsequiarà als més puntuals amb una bossa cotilló i als que aguantin fins al final amb el tradicional esmorzar de Cap d'Any. Tot això, acompanyat de la música dels millors DJ's de Montblanc i d'un VideoJockey encarregat de la projecció de vídeos nadalencs. Com cada any, l'entrada serà gratuïta i les consumicions s'han fixat a un preu popular.

Per segon any consecutiu, Barjaula ha comptat amb la col·laboració del jove dissenyador Àlex Rebollo que s'ha encarregat de dissenyar el cartell de la festa.

Més que una festa, un esdeveniment
Després de que l'any 2003 els membres de Barjaula decidissin celebrar una revetlla popular de Cap d'Any a Montblanc per als més joves, la festa s'ha consolidat i s'ha converitat en una revetlla de referència al territori.

Segur que també t'interessa!