LA SOLIDARITAT TORNA AL TEATRE DEL CENTRE PARROQUIAL

Les entrades, numerades i limitades, ja es poden adquirir a la Llibreria Requesens i mitja hora abans de l'actuació a la taquilla del Teatre.

El proper diumenge 20 de desembre a les 18.00 hores el Teatre del Centre Parroquial de Montblanc tornarà a acollir la Tarda de Teatre Sodidari per recaptar fons per La Marató de TV3, que enguany està dedicada a les malalties minoritàries. L'Associació Juvenil Barjaula i el grup de teatre Fila Zero, amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc, Parròquia de Santa Maria, Mostra de Teatre, Entre Bambolines, Institut Martí l'Humà i Llibreria Requesens, són les entitats encarregades d'organitzar aquesta activitat solidària.

La Tarda de Teatre Solidari constarà de dues parts, en la qual a la primera diferents actors de Fila Zero representaran monòlegs. La segona serà el moment per gaudir de l'obra "Criatures" d'un grup de joves de l'Institut Martí l'Humà de Montblanc. "Criatures" és una sèrie de gags sobre uns pares que van a veure els seus fills nounats, uns nens una mica peculiars que escriuen la carta als Reis Mags.

La principal novetat d'enguany és la venda d'entrades "Butaca zero" per aquelles persones que volen col·laborar amb La Marató però que no podran assistir a l'acte.

Comentaris

Segur que també t'interessa!