MÉS DE 1.200 EUROS PER A LA MARATÓ DE TV3

Més de 150 persones van assistir el passat 20 de desembre a la Tarda de Teatre Solidari, que va tenir lloc al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc per recaptar fons per La Marató de TV3, que en aquesta edició va estar dedicada a les malalties minoritàries. L'Associació Juvenil Barjaula i el grup de teatre Fila Zero, amb el suport de l'Ajuntament de Montblanc, Parròquia de Santa Maria, Mostra de Teatre, Entre Bambolines, Institut Martí l'Humà i Llibreria Requesens, van ser les entitats encarregades d'organitzar aquesta activitat solidària.

El teatre va presentar una molt bona entrada ja que més de 150 persones van comprar la seva entrada, suposant una recaptació de 1.200 euros. Tots els beneficis es van ingressar al compte de La Marató de TV3, que en aquesta edició va aconseguir recaptar més de 6 milions d'euros que la Fundació destinarà a impulsar projectes de recerca biomèdica per avançar en la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties minoritàries.

La Tarda de Teatre Solidari va constar de dues parts. A la primera es van representar una sèrie de monòlegs a càrrec de diferents actors de Fila Zero i a la segona, l'obra "Criatures" d'un grup de joves de l'Institut Martí l'Humà de Montblanc.

Comentaris

Segur que també t'interessa!