CONSULTA DEMOCRÀTICA "MONTBLANC DECIDEIX"

Davant la consulta democràtica que la plataforma Montblanc Decideix està impulsant al nostre municipi, l'Associació Juvenil Barjaula,

Volem manifestar que coneixem la inciativa de Montblanc Decideix de dur a terme una consulta el proper 28 de febrer al Casal Montblanquí, amb la pregunta: "Està d'acord que Catalunya esdevingui un estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?", per a tots els ciutadans majors de 16 anys i empadronats a Montblanc.

Barjaula dóna tot el suport a aquesta iniciativa ja que cal deixar que el poble es pugui expressar lliurement perquè és un dels fonaments de la democràcia en la qual creiem. Per tant, l'entitat valora positivament totes les iniciatives que aprofundeixin la nostra democràcia i fomentin la participació de la ciutadania.

Per això, ens hi vàrem adherir, i ara us demanem:

- Que participeu en els actes de la Festa Major Petita del proper diumenge 21 de febrer, i en l'acte de tancament de campanya previst per al 26 de febrer, i que comptarà amb la presència de Francesc Ribera, "Titot"; Montserrat Carulla, actriu; Jaume Sobrequés, historiador i polític; i la presència "miraculosa" de l'heroi montblanquí Francesc Castellví i Obando.

- I, sobretot, que tots els socis i sòcies de Barjaula empadronats a Montblanc aneu a votar el proper 28 de febrer.


Núria Griso Roca
Presidenta de l'Associació Juvenil Barjaula
Montblanc, febrer de 2010

Comentaris

Segur que també t'interessa!