BARJAULA DESCOBREIX ALGUNES DE LES FONTS MÉS EMBLEMÀTIQUES DE MONTBLANC

La caminada tindrà lloc pels voltants de Rojals i comptarà amb Joan Pallisé Clofent, autor del llibre Els camins de l'aigua.

Coneixes la font del Seré? I la font de l'Om? L'Associació Juvenil Barjaula organitza per al proper dissabte 6 de març una excursió per descobrir algunes de les fonts montblanquines més emblemàtiques i més concorregudes pels nostres avantpassats. L'activitat iniciarà a dos quarts de nou del matí a la plaça de Sant Francesc de Montblanc, des d'on els participants es desplaçaran en vehicles fins a Rojals.

Joan Pallisé Clofent, montblanquí afeccionat a l'excursionisme i a l'espeleologia i autor del llibre sobre les fonts naturals i aigües del terme de Montblanc, Els camins de l'aigua, serà l'encarregat de guiar el grup per algunes de les fonts properes a Rojals, com ara la font del Seré, la font Major o la font de l'Om. Al llarg de l'excursió, també es visitaran algunes coves i molins.

La durada de l'activitat és d'aproximadament 4 hores, amb una parada per esmorzar. Cal portar entrepà. L'hora d'arribada a Montblanc és a les 13.30 hores. D'altra banda, és recomanable portar guants i tisores de podar perquè algunes de les fonts són de difícil accés degut a la vegetació.

L'Associació Juvenil Barjaula es troba a l'equador d'aquest cicle d'activitats de tardor-hivern, les quals consten de diferents activitats com ara cicles de cinema, sortides al teatre o campionats de Play Station. Amb aquestes activitats l'entitat intenta motivar al jovent amb noves propostes a part de les multitudinàries festes que organitza en dates senyalades.

Comentaris

Segur que també t'interessa!