BARJAULA RECOMANA: EXPERIÈNCIES VITALS DEL CONFINAMENT

MONTBLANC ENGEGA EL CONCURS 
'EXPERIÈNCIES VITALS DEL CONFINAMENT'
ADREÇAT A JOVES DE 0 A 29 ANYS

Botó: EXPERIÈNCIES VITALS DEL CONFINAMENT

Les regidories de joventut, cultura i educació de l'Ajuntament de Montblanc han posat en marxa el concurs 'Experiències vitals del confinament' dels montblanquins i montblanquines. 

Es tracta d'un concurs adreçat la ciutadania de 0 a 29 anys que es posa en marxa aquest dimecres 8 d'abril i que s'allargarà fins deu dies després que acabi la situació de confinament. L'objectiu és recollir propostes en diverses categories per compartir com s'està vivint el confinament a casa.

S'han preparat fins a set categories amb diverses temàtiques per passar un confinament més creatiu i actiu.

La categoria 1 va adreçada a cicle pre-infantil per als nens i nenes de 0 a 3 anys i consisteix en fer fotos divertides fent activitats a casa. En la segona categoria, de 4 a 5 anys, es pot presentar un dibuix del confinament a casa. La categoria 3, dels 6 als 8 anys, proposa fer un dibuix acompanyat d'una frase del confinament a casa. La categoria 4, de 9 a 10 anys, consisteix en fer un dibuix acompanyat d'un relat breu de 5 línies sobre confinament a casa. 

La categoria 5 inclou els nois i noies d'11 a 12 anys i es demana un relat amb una extensió d'una pàgina sobre el confinament a casa. Per participar en la categoria 6, per a joves de 12 a 18 anys, s'ha de gravar un vídeo d'un minut a través de l'aplicació Tik Tok sobre el confinament a casa. I finalment, la categoria 7, de 18 a 29 anys, consisteix en escriure un diari d'un dia del confinament a casa. Es pot presentar en format vídeo, música, relat o dibuix. 

Per participar, s'haurà d'enviar una obra per persona mitjançant el formulari que es pot trobar en aquest enllaç on també trobareu les bases del concurs. Hi haurà 3 premis per cada categoria que s'entregaran durant la Setmana de la Joventut de Montblanc.

Botó consulta les bases

Botó formulari de participació

Comentaris

Segur que també t'interessa!