TALLER DE TAST DE XOCOLATA, UNA EXPERIÈNCIA ÚNICA PELS AMANTS DEL CACAU

L'Associació Juvenil Barjaula clourà el cicle d'activitats de tardor-hivern 2009/2010 amb un taller de tast de xocolata.

El proper dissabte 13 de març a les 18 h es durà a terme un taller de tast de xocolata a la torre de l'Associació Juvenil Barjaula (Muralla Jaume II, Torre 14), organitzat per l'entitat juvenil amb la voluntat d'apropar els joves al món del cacau.

El taller constarà d'una sessió de tècniques de tast bàsiques aplicades a la xocolata, durant la qual el mestre xocolater descriurà cinc tipus diferents de xocolata. Els participants tindran l'oportunitat de percebre aquest producte i identificar-les a partir dels sentits. La vista, l'aroma i les sensacions a la boca serviran per comprovar les diferències, gammes i qualitats dels diferents tipus de xocolata. A més, els assistents aprendran a degustar diferents varietats de cacau i apreciar-ne les seves procedències, característiques o orígens.

Les places són limitades. Per inscriure's a aquesta activitat, és imprescindible enviar un correu electrònic abans del divendres 12 de març a ajbarjaula@gmail.com, indicant les dades de contacte (nom, cognoms i telèfon).

Amb aquest taller de tast de xocolata, l'Associació Juvenil Barjaula clourà el cicle d'activitats tardor-hivern 2009/2010, el qual ha constat de diferents activitats com ara cicles de cinema, campionats de Play Stations o sortides per conèixer l'entorn natural de Montblanc. Amb aquestes activitats l'entitat intenta motivar el jovent amb noves propostes a part de les multitudinàries festes que organitza en dates senyalades.

Comentaris

Segur que també t'interessa!