S'ACOSTA LA MONTBLANC PARTY 1.0

L'Associació Juvenil Barjaula col·labora en l'organització d'aquesta primera edició de la MontbLANC Party.

Del 9 a l'11 de juliol, el pavelló del Casal Montblanquí s'omplirà d'addictes a la informàtica per celebrar-hi la MontbLANC Party 1.0, organitzada pel Departament de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Montblanc, la primera edició a la Conca de Barberà d'una trobada sobre informàtica i jocs d'ordinador, amb connexió a Internet de gran velocitat.

Durant els tres dies que dura la lan party, els assistents podran navegar per Internet i participar xerrades i tornejos, com ara el Counter Strike 1.6, Warcraft III i Trackmania Nations Forever per ordinador, i Pro Evolution Soccer 2010 i Guitar Hero per consola.

El període d'inscripcions a la MontbLANc Party estarà obert fins el dia abans del inici de l'esdeveniment, el 8 de juliol. La lan party restarà oberta ininterrompudament des de les 17 hores del divendres 9 fins a les 14 hores del diumenge 11.

Les lanpartys són un tipus de concentració d'aficionats i entusiastes entre els esdeveniments multitudinaris per a joves, a les quals acudeixen amb els seus propis equips informàtics per a intercanviar opinions, participar en tornejos i concursos, o per passar l'estona navegant per Internet. Es tracta d'un espai habilitat amb moltes connexions a Internet, amb molta més velocitat que les millors bandes amples domèstiques. Des de que la Campus Party de València va celebrar la primera trobada LAN, el 1997, s'han multiplicat exponencialment els assistents i les rèpliques arreu de l'Estat.

Per a més informació, us podeu adreçar a http://montblancparty.blogspot.com/

Comentaris

Segur que també t'interessa!