BARJAULA ORGANITZA UNA XERINGADA (RUIXADA) PER L'ACAMPADA JOVE 2011

La Xeringada, organitzada per Barjaula, serà una de les activitats complementàries de l'Acampada Jove 2011.

La nova edició de l'Acampada Jove, el festival político-musical organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC), tornarà a comptar amb la col·laboració de l'Associació Juvenil Barjaula. L'entitat, amb el suport de Protecció Civil de Montblanc, celebrarà una Xeringada (Ruixada) el proper dissabte 16 de juliol a les 12 a la plaça de Sant Francesc de Montblanc, un dels espais d'actuació de l'Acampada, anomenat espai "Llibertat".

La Xeringada, enguany també coneguda sota el nom de Ruixada, té l'objectiu que els joves assistents al festival mitiguin la calor amb una gran guerra d'aigua. S'avisa que es mullarà a totes les persones presents a la plaça en aquell moment.

L'Acampada Jove, que celebra la seva 16a edició, és un dels festivals musicals més importants dels Països Catalans, ocupant un lloc privilegiat en el calendari independentista. Després de nou anys a Arbúcies (La Selva) i quatre a Sant Celoni (Vallès Oriental), al 2011 el festival tornarà a ubicar-se a Montblanc.

Comentaris

Segur que també t'interessa!