EL LIPDUB DE LA CONCA DE BARBERÀ COMPTA AMB LA COL·LABORACIÓ DE BARJAULA

L'Associació Juvenil Barjaula se suma a la llista de col·laboradors per a la realització del Lipdub promocional de la Conca de Barberà.

El Lipdub promocional de la Conca de Barberà, que es presentarà el proper divendres 4 a les 20 h a la seu del Consell Comarcal, és una iniciativa que va sorgir fa uns mesos a un fòrum organitzat pel Consell Comarcal al centre Conca Activa i en el qual hi van participar empreses i institucions relacionades amb el turisme de la comarca.

Amb aquest projecte es pretén donar un impuls a la difusió i la promoció de la Conca de Barberà a través de les principals xarxes socials i d'Internet, en general. La iniciativa es durà a terme el proper mes de novembre a diferents escenaris de la Conca a través dels quals es promocionaran aspectes com la gastronomia, els vins i caves, l'artesania, la cultura i la natura, entre d'altres.

El rodatge del Lipdub començarà el dissabte 5 de novembre a Solivella, on es gravaran imatges sobre gastronomia i productes artesanals. Durant el mes de novembre les gravacions també tindran lloc a Santa Coloma de Queralt, on els protagonistes seran els restauradors i hotelers. A Barberà de la Conca serà el torn dels cellers i cooperatives, i a Montblanc es mostrarà la cultura i l'artesania. Finalment, a l'Espluga de Francolí s'enregistraran les escenes d'esports de natura i aventura.

Per participar-hi, només s'ha d'enviar un email lipdubconcabarbera@gmail.com o a través de Facebook (/lipdubconca).

Comentaris

Segur que també t'interessa!