DÉJAME ENTRAR, TERROR AL CICLE LUMIÈRE

El proper divendres 18 de novembre a les 23 h tindrà lloc la projecció de la pel·lícula sueca Déjame entrar de Tomas Alfredson al Teatre del Centre Parroquial de Montblanc.

Organitzat per l'Associació Juvenil Barjaula, la quarta edició del Cicle de cinema Lumière ha programat la projecció de cinc pel·lícules: Trainspotting (drama), Déjame entrar (terror), Irréversible (drama), Pequeña Miss Sunshine (comèdia) Sweeney Todd: el barbero diabólico de la calle Fleet (musical).

Déjame entrar, aclamada pel·lícula sobre un nen i la seva estranya relació amb una nena vampir

Pel·lícula sueca del 2008, dirigida per Tomas Alfredson, i basada en la novel·la homònima de Johan Ajvide Lindqvist, que també va escriure el guió de la pel·lícula. Va guanyar nombrosos premis incloent el "Premi Founders al millor guió adaptat" al Festival Cinematogràfic de Tribeca al 2008 i el Méliès d'Or de la Federació de Festivals de Cinema Fantàstic Europeu per la Millor Pel·lícula Fantàstica Europea.

Oskar (Kare Hedebrant), un nen tímid de dotze anys del qual abusen els seus companys del col·legi, es fa amic d'Eli (Lina Leandersson), una misteriosa veïna de la seva edat, que arriba al barri al mateix temps que se succeeixen una sèrie de morts inexplicables. Tot i que ell sospita que la seva amiga és una vampiressa, intenta que la seva amistat estigui per sobre de la seva por.

Segur que també t'interessa!