QUADRÍVIUM, UN TRIVIAL GENUÏNAMENT MONTBLANQUÍ

En el marc del Cicle d'activitats tardor-hivern, l'Associació Juvenil Barjaula ha organitzat una nova activitat que posarà a prova el coneixement sobre Montblanc dels participants. Quadrívium és el nom d'aquest joc de preguntes de l'estil Trivial Pursuit però única i genuïnament montblanquí, que tindrà lloc el proper dissabte 11 de febrer a les 17.30 hores a la sala polivalent del Casal d'Entitats de Montblanc.

Està format per més de 400 preguntes agrupades en quatre categories: història, natura, cultura i esports. S'hi juga formant grups de 4 persones que han d'aconseguir reunir la clau dels quatre portals del recinte emmurallat de Montblanc per poder arribar al centre del taulell i respondre una pregunta de cada categoria. L'equip guanyador, a banda de demostrar el seu coneixement sobre Montblanc i el seu entorn, s'endurà un gran premi.

L'activitat és oberta a tothom, tot i que és necessària una inscripció prèvia, que és gratuïta. Les places són limitades. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a ajbarjaula@gmail.com indicant els noms i cognoms dels quatre components del grup i un telèfon de contacte.

Comentaris

Segur que també t'interessa!