LA RUTA "MONTBLANC LLEGENDARI" CLOURÀ EL 10è CICLE D'ACTIVITATS TARDOR-HIVERN

El proper divendres 23 de març clourà el 10è Cicle d'activitats tardor-hivern amb l'activitat Montblanc Llegendari, una ruta nocturna per diferents indrets de Montblanc. Organitzada per l'Associació Juvenil Barjaula i amb el suport de l'Associació de Guies Turístics de Montblanc, la ruta iniciarà a les 22 hores des de la plaça de Sant Marçal.

Montblanc Llegendari és una activitat adreçada a totes aquelles persones que vulguin conèixer diferents llegendes relacionades amb indrets i/o personatges de Montblanc, al mateix temps que es visiten els seus monuments més emblemàtics. Durant el recorregut s'explicaran 8 llegendes relatades per guies turístics de Montblanc, a les quals després se'ls afegirà una breu explicació sobre l'origen, història, curiositats o veracitat de les narracions.

La ruta iniciarà a la plaça de Sant Marçal i finalitzarà a la de Sant Francesc, sent majoritàriament un recorregut exterior, excepte en el cas del Santuari de la Mare de Déu de la Serra, que s'accedirà al seu interior. La durada del recorregut serà de dues hores aproximadament.

Es tracta d'una activitat gratuïta, que necessita inscripció prèvia ja que només hi ha 35 places. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a ajbarjaula@gmail.com i indicar el nom i cognoms.

Comentaris

Segur que també t'interessa!