BARJAULA, A LA FIRA DE LA GANGA DE MONTBLANC

La Fira de la Ganga d'estiu de Montblanc, que va celebrar-se el passat diumenge 5 d'agost, va comptar per primer cop amb la participació de l'Associació Juvenil Barjaula. La plaça Major va acollir la nova edició de la Fira, que va iniciar-se a les 10 del matí i fins les 2 de la tarda. 

Durant les 4 hores que va durar la Fira, l'entitat juvenil va posar a la venda les diferents samarretes de l'entitat des de les creades per la Disco-Festa, per la Dracum Nocte o la popular dels clicks de Montblanc. A més, els visitants també van tenir l'oportunitat de fer-se socis de l'entitat.

Aquesta nova edició va presentar força novetats respecte als establiments participants, afegint-se al llistat dels comerços habituals: Ca la Roser, Satto, Stilae i La Baldufa. Una quinzena de comerços montblanquins van compartir la plaça amb les parades de llibreters de vell i brocanters, que assisteixen a la plaça Major el primer diumenge de cada més.

Els establiments i entitats participants van ser: Arasport, Bumback, Ca La Roser, Gèneres de Punt Piñol, L'Ull de la Vila, La Baldufa, La Botiga, La Lluna, Mariona, Modes Ferrer, Pa i Coques Artesanes Montblanc, Perfumeria Vives, Pol Nord, Satto, Stilae, El Petit Tresor, Bufons Complements i Associació Juvenil Barjaula.

Segur que també t'interessa!