GRÀCIES PER FER-HO POSSIBLE!

Un any més, la festa de cap d'any ha estat tot un èxit. Un miler de persones van passar durant tota la nit per la carpa instal·lada a la plaça de Sant Francesc per donar la benvinguda al nou any amb el B'13. Les condicions i les característiques de la festa han estat diferents, però l'esperit s'ha mantingut intacte. 

L'Associació Juvenil Barjaula vol donar les gràcies a tots els que van donar suport i confiança a l'entitat, esgotant totes les entrades disponibles per la festa. Sense vosaltres no hauria estat possible. Una vegada més ens heu fet costat i això ens anima a tirar endavant. 

Volem agrair també als Dj's que van posar música a la nit: al Xavier Iborra, a l'Arnau Bonet, al Samuel Romero, al Sergi Cabestany i al Pau Francesch, i al Sergi Estadella d'Energy for You. I també volem donar les gràcies als establiments que van col·laborar en la venta d'entrades, sense ells tampoc hauria estat possible: Cal Vives, Cal Xixonenc, Restaurant Mil·lenium, Ull de la Vila i Oficina de Turisme. Gràcies a tots ells i a tots vosaltres, el B'13 va ser tot un èxit. Ara comença un any ple de reptes i il·lusions, l'any del desè aniversari de Barjaula. Feliç 2013 barjaules!  

Segur que també t'interessa!