Es crea una comissió de treball per celebrar els 10 anys de Barjaula

L’Associació Juvenil Barjaula de Montblanc celebra aquest 2013 el seu desè aniversari. Davant d’aquesta important efemèride, la junta actual de l’associació va decidit impulsar una reunió participativa amb persones que han estat membres de la junta de Barjaula durant aquests deu anys. 

La trobada es va celebrar el dissabte 23 de febrer i hi van participar una trentena de persones, entre elles els expresidents de l’entitat Xavier Iborra, Albert Carreras i Núria Griso. La reunió es va celebrar al bar-restaurant El Cortijo, lloc on fa deus anys es van celebrar les primeres reunions per crear l’entitat juvenil. 

A la reunió es van repassar algunes de les activitats previstes per celebrar aquest desè aniversari, que es complirà al mes d’agost. La proposta més interessant, però, és la creació d’una comissió de treball que és oberta a tothom i que neix amb la voluntat de treballar per celebrar aquest aniversari. A la reunió del passat dissabte ja van sortir algunes idees que es materialitzaran en properes reunions d’aquesta comissió. 

En aquesta primera trobada hi van participar les persones que van ser membres de junta durant aquests anys, però la comissió de treball està oberta a tot aquell que tingui ganes de treballar per l’entitat i que durant aquests anys hi hagi participat d’una manera o altre.

Segur que també t'interessa!